Iedereen kan creatief zijn

Op de laatste zondag van de maand heb ik een zondagmiddag klei inloop.

De klei-inloop is een uitwas van het creatief denken. Omdat je je af en toe vast kunt denken, vast kunt lopen. In een saaie zondagmiddag, in je leven, in je werk of gewoon in je omgeving. Daarom heb ik ook de cursus om weer op ideeën te komen opgezet. De deelnemers van de cursus waren zo enthousiast over dat ze graag onder mijn tips verder wilden met “gewoon” klei. Met je handen bezig zijn zet ondertussen ook je denken in werking.

Daarnaast op de loze zondagmiddag eenmaal per maand is het heerlijk. zelfs naast de strippenkaartdagen klei.

Onlangs kwam ik een prachtig artikel in de Trouw van vorig jaar tegen. Ik wil u daarvan hierbij de link graag geven maar ik weet niet of het voor iedereen in te zien is. Daarom heb ik op mijn werkplaats het uitgeprinte artikel liggen  uit de Trouw:  iedereen kan creatief zijn van Rianne Oosterom

Wil je meer?
Aan de slag met je eigen creatieve denken en werken?
Volg ook de super-cursus nieuwe ideeën als cursus of als losse workshops te volgen.  Zie cursus creativiteit en ideeën

En daarnaast kun je natuurlijk altijd de de strippenkaart voor volwassenen blijven houden of starten.

Groet!

Henske, Werkplaats der ideeën