~Kinderen in de zomervakantie 2020

Ben je kind en wil je altijd al graag Pottenbakken? Het kan op maandag 13 juli en of maandag 20 juli maandag 10 augustus of maandag 17 augustus om half 2 tot 4 uur in mijn werkplaats in Lelystad. ( Met of zonder strippenkaart. Kosten 12,50. speciale zomeervakantieprijs. Wél opgeven vantevoren.)

Wil je graag ook /of uitvinden met motortjes en batterijen? Kom dan op maandag 27 juli en of maandag 3 augustus om half 2 tot 4 uur.

Je krijgt dan een minimotortje en batterij ( en uitleg) en maakt met al je fantasie en uitvinderskunst plus alle materialen die er zijn ( wielen, drijfmateriaal, fabrieksrestmateriaal) een bewegend fantasiediertje of wagentje. Natuurlijk met je volledige eigen ideeën en uitvindkunsten. Ik heb lijmpistool, tangen, zagen, fretboortjes, heel veel plakband, gaas, ijzerdraad, aan en uitknopjes, oude cd’s lp’s wielen etc. En natuurlijk gaat het mee naar huis aan het eind.

Geef je op van tevoren. Kosten zijn 12,50 euro per kind. Neem je een volwassene mee om je te helpen ( is niet nodig maar kan) ? dan betaalt die alleen 2,50 en krijgt ook nog koffie en thee.

Opgeven vantevoren! ( dat kan per mail of telefoon)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCF2444-1024x768.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wagentje-met-motor-1024x768.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 100-procent_Kidsproof.png
Om te delen.