~Kinderen in de zomervakantie 2023

Ben je kind en wil je altijd al graag Pottenbakken? Het kan op maandag 14 aug 2023 om half 2 tot 4 uur in mijn werkplaats in Lelystad. ( Met of zonder strippenkaart. Kosten 12,50. speciale zomervakantieprijs. Wél opgeven vantevoren.) bij voldoende opgaves zet ik hem ook in de ochtend die dag. is het vol of lukt je die dag niet? houdt de herfstvakantie in de gaten!

Wil je graag ook /of uitvinden met motortjes en batterijen? Kom dan op donderdag 10 aug 2023 van 10:00 tot 13 :00 uur

Je krijgt dan een minimotortje en batterij ( en uitleg) en maakt met al je fantasie en uitvinderskunst plus alle materialen die er zijn ( wielen, drijfmateriaal, fabrieksrestmateriaal) een bewegend fantasiediertje of wagentje. Natuurlijk met je volledige eigen ideeën en uitvindkunsten. Ik heb lijmpistool, tangen, zagen, fretboortjes, heel veel plakband, gaas, ijzerdraad, aan en uitknopjes, oude cd’s lp’s wielen etc. En natuurlijk gaat het mee naar huis aan het eind.

Geef je op van tevoren. Kosten zijn 12,50 euro per kind. Neem je een volwassene mee om je te helpen ( is niet nodig maar kan) ? dan betaalt die alleen 2,50 en krijgt ook nog koffie en thee.

Opgeven vantevoren! ( dat kan per mail of telefoon)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCF2444-1024x768.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wagentje-met-motor-1024x768.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 100-procent_Kidsproof.png
Om te delen.