-Teambuilding Raku/ uitvinden

Spontane gesprekken, onverwachte inzichten, vieze handen en zwarte vegen,genieten van resultaten..Een enerverende enthousiaste bijzondere teambuilding zowel de raku, het pottenbakken als ook de uitvind en techniekworkshops.

Vroeg u zich als kind ooit af of u kon spelen..? … weet dan waarom u de Werkplaats der ideeën uitnodigt voor een teambuilding.

-Uitvinden als teambuilding

Al spelend, creërend met collega’s in een teambuilding Poppop-bootjes maken van drijfmateriaal die varen op stoom, elkaar uitdagen, sterke kanten ontdekken. De technieken leer je al doende.
Constructies maken met motortjes en batterijen, lampjes.
Een creditcard-wagentje ( met elastiek, wieltjes en oude credtcards/ bankpasje) . Mini-bootjes maken van rest-drijf-materiaal  die zelf varen op wind of water.
Hoe was uw natuurkunde kennis ook alweer? Hoe zit het met uw fantasie? Durf tijdens een teambuilding met materialen uit te proberen, constructies weer uit elkaar te laten vallen, te ontdekken, te spelen met materialen en ideeën.
Durf  eens níet te weten, na te vragen.

En nuttig: Ik werk met fabrieksrestmateriaal. Een workshop die ook te gebruiken is ter bewustwording. tav de circulaire economie, het restmateriaal in uw bedrijf of duurzaamheid.

-Pottenbakken en Raku/ buiten stoken als teambuilding

Ik kom langs met enkele Pottenbakkers-draaischijven en laat iedereen om de de beste pottenbakker zijn. Of u krijgt een prachtig inspirerende opdracht met doorgeefklei. U maakt een werkstuk voor de biscuitstook. Ik kom later terug met de Rakuton, overalls, tangen, handschoenen . En het hele team helpt met het op hout opstoken van de oven toto 1000 graden om daarna de werkstukken in zaagsel en vuur verder te laten veranderen… scouting voor volwassenen. Teambuilding in twee delen. Must: trek oude kleren aan.

Op locatie? Graag!

“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.”
Samuel Beckett
Speciaal voor techniek in het onderwijs?

Zie scholen: workshop voor leerkrachten

06-36327787 of  Contact

Teambuilding lelystad flevoland toegepaste creativiteit op maat

 

Werkplaats der ideeën

 

“Every act of creation is first of all an act of destruction”

Door Pablo Picasso