verjaardag kinderen.

Pottenbakken of uitvinden:

Uitvinden met techniek en fantasie; met motortjes en batterijen ontwerp je een bootje dat zelf vaart met een motortje, propellor, aan en uitknopjes. Ik zet een klein bassin in het lokaal en je kunt je bootje ook nog uitproberen voordat je het mee naar huis neemt.

Of juist een fantasiewagentje met of zonder wielen en eventueel een motortje. Een lampje, een bootje op stoom kan ook als een poppopbootje ( voor de oudere kinderen).

Met schroevendraaiers, fretboortjes, heel veel plakband, scharen,zagen tangen. De werkstukken gaan natuurlijk mee naar huis.

Verjaardag- kinderfeestje

Afhankelijk van uw budget ook op afstand in te huren.

Zie ook

Tijdens een verjaardag met z’n allen  pottenbakken achter de pottenbakkersschijven? Ik heb elektrische pottenbakkersschijven en schopschijven.

Een verjaardagsfeestje waarbij je je eigen chips of toetjesbakje kunt maken, een fantasiedier of een klei/fluitje. Ik heb schorten, klei, gereedschap en een heleboel inspiratie.
Je bent welkom. Ongeveer 2 uur aan het werk. Wil je het bewaren? Dan wordt het twee weken gedroogd, gebakken en kan het opgehaald of door mij of zelf geglazuurd worden.

En nog een keertje terug komen om het te glazuren? Ik bak het dan in de oven op ongeveer 1200 graden.

Mail me voor meer informatie, uw vraag en de inhoud.
Op locatie? Groepen?  Vraag naar de mogelijkheden

………………….

Koekjes/ chips/ limonade/ rietjes/ slingers en ballonnen..? Vraag mij, soms vinden kinderen het helemaal niet leuk om zoveel extra afleiding op de werkplaats te hebben. Soms juist wel. Ik pas mij graag aan.

……………………………

Ook mogelijk op locatie, voor 1 tot ongeveer 100 gasten ook volwassenen Zie ook  (dag)workshop op feest of festival-

Spelend jarig zijn..Neem contact met mij op.