-Spelend jarig zijn, feestje

Tijdens een verjaardag met z’n allen  pottenbakken achter de pottenbakkersschijven? Ik heb elektrische pottenbakkersschijven en schopschijven.

Een verjaardagsfeestje waarbij je je eigen chips of toetjesbakje kunt maken, een fantasiedier of een klei/fluitje. Ik heb schorten, klei, gereedschap en een heleboel inspiratie.
Je bent welkom. Ongeveer 2 uur aan het werk. Wil je het bewaren? Dan wordt het twee weken gedroogd, gebakken en kan het opgehaald of door mij of zelf geglazuurd worden.

En nog een keertje terug komen om het te glazuren? Ik bak het dan in de oven op ongeveer 1200 graden.

Mail me voor meer informatie, uw vraag en de inhoud.
Op locatie? Groepen?  Vraag naar de mogelijkheden

………………….

Of Uitvinden met techniek; met motortjes en batterijen ontwerp je bijvoorbeeld een bootje dat zelf vaart, met een motortje. Of juist een fantasiewagentje. Met schroevendraaiers, fretboortjes, heel veel plakband, scharen, tangen. De werkstukken kunnen dan mee naar huis. Ik zet een klein bassin in het lokaal en je kunt allemaal je bootje uitproberen.

Koekjes/ chips/ taart limonade/ rietjes/ slingers en ballonnen..? Vraag mij, soms vinden kinderen het helemaal niet leuk om zoveel extra afleiding op de werkplaats te hebben. Soms juist wel. Ik pas mij graag aan.

……………………………

Ook mogelijk op locatie, voor 1 tot ongeveer 100 gasten ook volwassenen

Spelend jarig zijn..Neem contact met mij op.

Verjaardag- kinderfeestje

Afhankelijk van uw budget door het hele land in te huren.

Zie ook