-Spelend jarig zijn, feestje

Tijdens een verjaardag met z’n allen  pottenbakken achter de pottenbakkersschijven? Een verjaardagsfeestje waarbij je je eigen chips of toetjesbakje kunt maken, een fantasiedier of een klei/fluitje. Ik heb schorten, klei, gereedschap en een heleboel inspiratie.
Je bent welkom. Ongeveer 2 uur aan het werk. Wil je het bewaren? Dan wordt het twee weken gedroogd, gebakken en kan het opgehaald of geglazuurd worden.

En nog een keertje terug komen om het te glazuren? Ik bak het dan in de oven op ongeveer 1200 graden.

Kosten kinderfeestje rond 10 tot 13,50 euro per kind. Voor 8 a 10 kinderen  is dat  115 euro per kind afhankelijk van de activiteit.
Mail me voor meer informatie, uw vraag en de inhoud.

Op locatie? Groepen?  Vraag naar de mogelijkheden

………………….

Of Uitvinden met techniek; met motortjes en batterijen ontwerp je bijvoorbeeld een bootje dat zelf vaart, met een motortje. Of juist een fantasiewagentje. Met schroevendraaiers, fretboortjes, heel veel plakband, scharen, tangen. De werkstukken kunnen dan mee naar huis. Ik zet een klein bassin in het lokaal en je kunt allemaal je bootje uitproberen.

Koekjes/ chips/ taart limonade/ rietjes/ slingers en ballonnen..? Vraag mij, soms vinden kinderen het helemaal niet leuk om zoveel extra afleiding op de werkplaats te hebben. Soms juist wel. Ik pas mij graag aan.

……………………………

Ook mogelijk op locatie, voor 1 tot ongeveer 100 gasten ook volwassenen

 

Spelend jarig zijn..Neem contact met mij op.

Verjaardag- kinderfeestje

Afhankelijk van uw budget door het hele land in te huren.