(dag)-popup-workshop uitvinden op festival.

Een pop-up-uitvinders-workshop op straat?

U kunt de Werkplaats der Ideeën inhuren met techniek, motortjes, elastiekwagentjes… op straat, tijdens uw festival en feest.
Van heel laagdrempelig, verbindend, inspirerend. Met zelf doen: uitvinden, techniek en fabrieksrestmaterialen. Buiten of binnen. Met zelf te maken en bedenken en mee te nemen werkstukken. Op locatie door het hele land of in mijn werkplaats. En altijd tot eigen verbazing en eureka gevoel van de deelnemers en opdrachtgevers. Volwassenen en kinderen worden aangemoedigd samen aan het werk te gaan. Zie ook de pop-up workshops op mijn youtubekanaal;  you tube water en bootjes werkplaats der ideeën, straat-animatie  

 Techniek, robotjes, motortjes, poppopbootje, stoom op festival:

Laat voorbijgangers, feestgangers, werknemers werken en uitvinden:  Prachtige unieke creaties om direct mee naar huis te nemen. Robotjes, bootjes, poppopbootjes, stoom, motortjes, propellers, fabrieksresten, wagentjes met elastiekmotor, zelfs klei is mogelijk. Informeer naar de kosten. Geef mij uw bestedingsbedrag door en ik maak een opzet van de mogelijkheden.

Kosten zijn onder andere afhankelijk van materiaalkeuze, deelnemers, tijdsduur en afstand.  Zie ook you tube pop up op locatie, festival, straat-animatie.

Op straat; uw evenement, uw festival, uw markt uw jubileum.

Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers komen we met één of meer medewerkers en neem ik de kleine bellenblaasmachine mee.

Zie ook kinderen: Kinderen uitvindersclub

Pottenbakken

op uw bruiloft, straatfeest, Familiedag, braderie…?? Dat kan ook! Ik neem draaischijven mee. Zie https://jekunthet.com/workshop-op-straat-pottenbakken/

en Zie ook You tube met kleine compilatiefilmpjes

………………………..

Een enerverende leuke actieve workshop tijdens uw festival, bruiloft, buurtfeest, braderie, uw vrijgezellenfeest, burendag, jubileum..

info@HenskeEngbers.nl

0636327787

.pop-up techniek bootjes het stenen hoofd amsterdam workshop buiten

 

Straattheater pop up uitvinden en creativiteit buiten braderie en festivalInformatie? Contact.

……………………………………….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.