Geen bommetje! dagworkshop

Een hele dag workshop inclusief lunch. Ik zei nog zo… geen bommetje!
Juist wel bommetje… Bommetje in je eigen ideeën, duik, dompel, glij in het genieten van je eigen ideeën en mogelijkheden. Denk, doe, schets, verbeeld en creëer aan de hand van opdrachten. Een hele dag lang ga je aan het werk om je creatief proces te ontdekken.
Klik hier om jezelf en/of iemand anders meteen aan te melden.

Aan de hand van diverse opdrachten ontdek je creatieve mogelijkheden:

Een hele dag lang ga je aan het werk om je eigen creatief proces te ontdekken.
Zoals je een oude kist met je oude kindertekeningen, foto’s en lievelingspop plus speelgoed doorspit en ontdekt wie je eigenlijk was als kind; Zo ga je in deze workshop aan de hand van allerlei opdrachten ontdekken hoe en waar jouw creatieve ideeën en denkwijzen liggen. 

Je hoeft niets mee te nemen:

Je hoeft voor deze creatieve dag niets mee te nemen want ik zorg voor de lunch, het drinken, de koffie en thee. Ik zorg voor de materialen, het gereedschap, het schrijfmateriaal. En ik zorg voor een borreltje bij het opruimen.

Jij gaat in dezelfde flow als een uitvinder onderzoeken, werken, uitproberen, verbeteren, het eureka ontdekken en vooral genieten. Vol positieve aandacht.

Zoals een ander naar de sportschool of de sauna gaat ga jij aan het werk met je eigen nog niet over nagedachte ideeën.

Voor wie:

Deze dag is geschikt voor mannen en vrouwen die goed in hun vel zitten en het leuk vinden meer mogelijkheden te ontdekken. Maar ook voor mannen en vrouwen die het gevoel hebben vast te lopen en die ( wellicht voorzichtig) maar vol energie om zich heen kijken naar andere mogelijkheden. Leeftijd vanaf 18 jaar tot 99 jaar.

Kosten van de dag inclusief lunch:

Kosten inclusief lunch, borrel, inclusief handige hand-out voor thuis ( waar hadden we het eigenlijk over), inclusief 21 procent BTW en natuurlijk inclusief materialen en gebruik eventueel gereedschap: 95 euro.

Programma indeling: 11 maart 2023

9:30. Start met koffie: ochtendprogramma. 12:30 Lunch. 13:30 middag programma. 17:00 Opruimen met borrel. Einde 17:30 met uitloop naar 18:00 uur. Datum: zaterdagochtend in Maart, april of mei . Graag opgeven vóór eind februari 2023 zodat ik weet o er voldoende deelnemers zijn. Eerst volgende datum uitvoering: 11 maart 2023

Bijtijds opgeven. bij een overschot aan opgaves plan ik bijtijds een tweede dag in. Werkplaats der ideeën www.jekunthet.com 06 36327787

https://jekunthet.com/Contact

Om te delen.