Kinderen en vakanties 2024 vakanties:

Uitvinden met mini dc-motor en batterijen: op verzoek plan ik een op in te schrijven workshop in de vakantie ( 10 tot 1 uur)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCF2851-1024x768.jpg

Wil je graag ook /of uitvinden met motortjes en batterijen? Tip: Check altijd even mijn huidige laatste nieuws of mail of app mij of het ook in de komende vakantie is en op welke datum

Kosten 15,00 euro per kind. Ik heb veel materiaal en gereedschap dus er is genoeg ruimte voor kinderen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCF2444-1024x768.jpg

Je krijgt een minimotortje en batterij ( en uitleg) en maakt met al je fantasie en uitvinderskunst plus alle materialen die er zijn ( wielen, drijfmateriaal, fabrieksrestmateriaal) een bewegend fantasiediertje of wagentje. Natuurlijk met je volledige eigen ideeën en uitvindkunsten. Ik heb lijmpistool, tangen, zagen, boormachines, elektrische schroevendraaiers, fretboortjes, heel veel plakband, gaas, ijzerdraad, aan en uitknopjes, oude cd’s lp’s wielen, lampjes etc. En natuurlijk gaat het mee naar huis aan het eind.

Pottenbakken in de vakantie: óf techniek en uitvinden in de vakantie:

Ben je kind en wil je altijd al graag Pottenbakken? (Of uitvinden? zie onder op deze bladzijde!!)

pottenbakken, klei uitvinden spelend leren

Werkplaats in Lelystad Tip: Check altijd even mijn huidige laatste nieuws of mail of app mij of het ook in de komende vakantie is en op welke datum!

Maximaal 7 kinderen per keer voor het pottenbakken. Ik heb 9 pottenbakkersschijven. ( Kosten 15,00. speciale vakantieprijs. Wél opgeven van tevoren.) Heb je nog werkstukken van een vorige keer dan kun je ondertussen ook glazuren.

Op maandagen in de vakantie van 2024 als losse workshops. Van 10 tot 12:00 uur, of van 13:00 tot 15:00 uur

Ik bak ongeveer 3 van je werkstukken die je goed genoeg vindt op biscuitstook ( 950 graden). na ongeveer 2 weken (drogen en bakken) kun je die ophalen. ( in een volgende vakantie pottenbakken zou je ze natuurlijk weer in een zelfde workshop kunnen komen glazuren!)

als je vader of moeder of opa of oma ook mee wil doen check dan de data en voorwaarden van de doorloopworkshops in mijn laatste nieuws of in mijn nieuwsbrief. of mail mij even.

Jullie kunnen als gezin of als familie of verjaardag natuurlijk ook een eigen moment een pottenbakworkshop inhuren in mijn werkplaats, in weekenden of door de weeks.

Opgeven vantevoren! ( dat kan per mail of telefoon) Zie https://jekunthet.com/vossemeerstraat-34-lelystad/

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCF2444-1024x768.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 100-procent_Kidsproof.png
Om te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.