Wie ben ik

Als rode draad in mijn bedrijf nieuwsgierigheid, uitproberen en doen, creatief denken,uitvinden en met je handen werken.

Als kind bouwde ik vlotten/ hutten, sneeuwpoppen en zandkastelen, klom in bomen, speelde op straat (slagbal) met kinderen uit de buurt. En met creatieve ouders; een vader als kunstenaar,  meerdere broers en zussen was er doorlopend kunst, cultuur, creatief uitvind-denk en werkmateriaal. Ik leerde met de paplepel over diverse materialen, kunst, musea, verbeeldingskracht orginaliteit en eigen ideeën. Een catalogus met schilderijen van Jheronimus Bosch las ik als kleuter als mijn prentenboek.

Ik ben opgegroeid in de Achterhoek, ik deed half de HAVO in Groenlo, Het MBO in Aalten en heb mijn  HBO diploma gehaald aan de Kreatief Educatieve I.W. opleiding De Mikojel in Baarn/Amersfoort. Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd De SBB in Gouda, en Creatief denken/trainer creativiteit in Nieuwleusen. Ik woonde in Amsterdam, Baarn, Dublin, Lichtenvoorde en nu in Lelystad.

Zie ook mijn inspiratieblogs op deze site over-de-spelende-mens/

Met divers werk en levenservaring run ik nu mijn onderneming in creativiteit, uitvinden, onderzoeken en klei.

Henske Engbers

Werkplaats der ideeën

Zie ook: Samenwerking/ in opdracht

Zie ook: reviews

Zie ook: Links voor extra inspiratie

Voor iets meer achtergrondinformatie, zie mijn Linkedinprofiel:  Linkedin CV