Wie ben ik

Creatief denken, uitvinden en met je handen werken. En als rode draad in mijn bedrijf nieuwsgierigheid, uitproberen en doen.

Als kind bouwde ik vlotten/ hutten, klom in bomen, speelde op straat (slagbal) met kinderen uit de buurt. Met creatieve ouders, een vader als kunstenaar,  meerdere broers en zussen was er doorlopend kunst, cultuur, creatief uitvind-denk en werkmateriaal. 

Een zwart-wit catalogus met schilderijen van Jheronimus Bosch las ik als 6 jarige als mijn prentenboek. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en heb later mijn  diploma gehaald aan de creatieve opleiding De Mikojel in Baarn: HBO Kreatief Educatief werk. Daarna heb ik aanvullende opleidingen gevolgd. De SBB in Gouda (ambachtelijk klei), en Creatief denken/trainer creativiteit in Nieuwleusen.

Zie ook mijn inspiratieblogs op deze site over-de-spelende-mens/

Met divers werk en levenservaring run ik nu mijn onderneming in creativiteit, uitvinden, onderzoeken en klei.

Henske Engbers

Werkplaats der ideeën

Zie ook: Samenwerking/ in opdracht

Zie ook: reviews

Zie ook: Links voor extra inspiratie

Voor iets meer achtergrondinformatie, maar niet mijn volledige cv 🙂 zie mijn Linkedinprofiel:  Linkedin CV