~Wie ben ik in de werkplaats

Als rode draad in mijn bedrijf nieuwsgierigheid, uitproberen en doen, creatief denken, uitvinden, frustreren, buiten de lijntjes en buiten de mogelijkheden denken en proberen. 

Als kind leerde ik al over diverse materialen, gereedschappen, kunst, musea, verbeeldingskracht originaliteit en eigen ideeën. Een catalogus met schilderijen van Jheronimus Bosch las ik als prentenboek toen ik een jaar of 6 was; met creatieve ouders, een vader als kunstenaar en leraar aan de LTS, meerdere broers en zussen was er doorlopend kunst, cultuur, creatief uitvind-denk en werkmateriaal.

Ik heb mijn  HBO diploma gehaald aan de Kreatief Educatieve opleiding De Mikojel in Baarn/Amersfoort. Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd. De SBB in Gouda, en Creatief denken/trainer creativiteit in Nieuwleusen. Ik woonde in Lichtenvoorde, Amsterdam, Baarn, Dublin en nu in Lelystad waar ik ooit terecht kwam met een kind van één. Ik beloofde mezelf destijds zo snel mogelijk te vertrekken. In plaats daarvan heb ik hier een enthousiast bezocht en ingehuurde onderneming neergezet in uitvinden, onderzoeken, techniek, creativiteit, pottenbakken, klei. Met techniek en uitvind opdrachten op scholen,  festivals, bedrijven en pottenbak en uitvindopdrachten in mijn werkplaats.

Zie ook mijn inspiratieblogs op deze site over-de-spelende-mens/

 

Henske Engbers

Werkplaats der ideeën

Zie ook: Samenwerking/ in opdracht

Zie ook: reviews

Zie ook: Links voor extra inspiratie

Voor iets meer achtergrondinformatie, zie mijn Linkedinprofiel:  Linkedin CV

 

Welkom, u vindt hier meer over uitvinden, onderzoeken, uitproberen. Met techniek, creatief denken, technieklessen op scholen en evenementen en/óf klei en pottenbakken als losse workshop of cursus. Check het menu en scrol naar beneden: onderzoekend en ontwerpend leren en werken. 0636327787 Cursus. workshops en inhuren ook op locatie.