Wie ben ik

Creatief denken, uitvinden en met je handen werken. En als rode draad in mijn bedrijf nieuwsgierigheid, buiten de lijntjes denken en werken, uitproberen en doen.

Als kind: vlotten bouwen, hutten bouwen, bomen klimmen,op straat slagbal spelen. En met een vader als kunstenaar was er ruim voldoende creatief werk en denkmateriaal.  Het werk van Jheronimus Bosch stond in de boekenkast en las ik als mijn eerste prentenboek. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en heb  mijn HBO diploma gehaald aan de creatieve opleiding De Mikojel in Baarn: HBO Kreatief Educatief werk. Daarna heb ik verschillende aanvullende opleidingen gevolgd. De SBB in Gouda (ambachtelijk klei), en Creatief denken/trainer creativiteit in Nieuwleusen.

Met verschillende werkervaring; van leefgroepsleider tot airportcaddy, van fabrieksarbeider tot docent handvaardigheid verdien ik nu als ondernemer in Creativiteit. Inspirator.

Zoals ik ook heb leren lopen, schommelen, fietsen, een kind opvoeden: vanuit vallen en opstaan, uitproberen, doen en denken.. met de juiste steun van anderen.

Henske Engbers

Werkplaats der ideeën

Zie ook: Samenwerking/ in opdracht

Zie ook: reviews

Zie ook: Links voor extra inspiratie

Voor iets meer achtergrondinformatie, maar niet mijn volledige cv 🙂 zie mijn Linkedinprofiel:  Linkedin CV