~Wie ben ik in de werkplaats

Als rode draad in mijn bedrijf nieuwsgierigheid, uitproberen en doen, creatief denken, uitvinden en met je handen werken.

Als kind bouwde ik vlotten, hutten, gebeeldhouwde sneeuwpoppen en zandkastelen, klom bomen, speelde op straat met kinderen uit de buurt en schreef.  Ik leerde met de paplepel over diverse materialen, kunst, musea, verbeeldingskracht originaliteit en eigen ideeën. Een catalogus met schilderijen van Jheronimus Bosch las ik als prentenboek; met creatieve ouders, een vader als kunstenaar, meerdere broers en zussen was er doorlopend kunst, cultuur, creatief uitvind-denk en werkmateriaal.

Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en heb mijn  HBO diploma gehaald aan de Kreatief Educatieve I.W. opleiding De Mikojel in Baarn/Amersfoort. Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd. De SBB in Gouda, en Creatief denken/trainer creativiteit in Nieuwleusen. Ik woonde in Amsterdam, Baarn, Dublin, Lichtenvoorde en nu in Lelystad waar ik ooit terecht kwam met een kind van één. Ik beloofde mezelf zo snel mogelijk te vertrekken. In plaats daarvan heb ik hier een enthousiast bezocht bedrijf neergezet in creativiteit, uitvinden, onderzoeken, pottenbakken, klei en techniek. Met opdrachten op festivals, bedrijven, scholen en in mijn werkplaats.

Zie ook mijn inspiratieblogs op deze site over-de-spelende-mens/

Henske Engbers

Werkplaats der ideeën

Zie ook: Samenwerking/ in opdracht

Zie ook: reviews

Zie ook: Links voor extra inspiratie

Voor iets meer achtergrondinformatie, zie mijn Linkedinprofiel:  Linkedin CV