Wie ben ik

Creatief denken, uitvinden en met je handen werken. En als rode draad in mijn bedrijf nieuwsgierigheid, uitproberen en doen.

Als kind bouwde ik vlotten/ hutten, klom in bomen, speelde op straat (slagbal) met kinderen uit de buurt. Met creatieve ouders, een vader als kunstenaar,  meerdere broers en zussen was er doorlopend kunst, cultuur, creatief uitvind-denk en werkmateriaal. 

Een zwart-wit catalogus met schilderijen van Jheronimus Bosch las ik als 6 jarige als mijn prentenboek. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en heb later mijn  diploma gehaald aan de creatieve opleiding De Mikojel in Baarn: HBO Kreatief Educatief werk. Daarna heb ik aanvullende opleidingen gevolgd. De SBB in Gouda (ambachtelijk klei), en Creatief denken/trainer creativiteit in Nieuwleusen.

Zie ook mijn inspiratieblogs op deze site over-de-spelende-mens/

Met divers werk en levenservaring, van leefgroepsleider tot airportcaddy op Schiphol, van fabrieksarbeider tot docent handvaardigheid en coordinator run ik nu mijn onderneming in creativiteit, uitvinden en onderzoeken.

Henske Engbers

Werkplaats der ideeën

Zie ook: Samenwerking/ in opdracht

Zie ook: reviews

Zie ook: Links voor extra inspiratie

Voor iets meer achtergrondinformatie, maar niet mijn volledige cv 🙂 zie mijn Linkedinprofiel:  Linkedin CV