Reviews.

ik kom regelmatig bijzondere reviews tegen op sociale media.

Mei 2021: En een leuk filmpje op de nieuwspagina van de krant RTV Heemskerk in mei 2021: Werkplaats der ideeën op locatie met Pottenbakken in Coronatijd ( zie ook onderaan deze pagina) https://youtu.be/dgQp2DxDrnA

Augustus 2021 : Leuk artikel in de krant van Nederhorst den Bergh: Over een workshop uitvinden van Werkplaats der ideeën op locatie: in de beroepen uitvinder: voor dertig kinderen ingehuurd door de plaatselijke jeugdwerker https://www.weekbladwijdemeren.nl/wp-content/uploads/2021/08/WW_wk34_LR.pdf

Reviews:

Wat een heerlijk verjaardagsfeest heeft onze dochter (11) gehad met haar vrienden,  vriendinnen en broertje bij Henske. Henske is heel gastvrij en de rust zelve. In deze fijne sfeer laat ze de kinderen na een demonstratie op de draaischijf zelf ontdekken en uitvinden. Dit maakte dat de kinderen hebben durven uitproberen en mooie “eigen” creaties hebben gemaakt. Alle kinderen vertrokken enthousiast en trots weer richting huis waren het er unaniem over eens dat dit naar meer smaakte! Na 2 weken hebben we alle gebakken creaties opgehaald bij Henske waar wij ook nog eens materiaal mee kregen om het op een leuke manier aan de kinderen te overhandigen. Bedankt Henske! Het was gezellig, relaxed en leerzaam!
…………………………………………

Zeer leuke en leerzame workshops! De kinderen hebben er erg van genoten! We zijn Henske dankbaar voor haar inzet! Kennispoint

………………..

Op 15 september workshop buiten: De workshop Uitvinden was een groot succes voor Krachtpatsers op Lelystart. Er kwamen veel ouders met kinderen op af, en de kinderen waren erg blij met het resultaat van hun werk en lieten ons trots hun zelfgemaakte bootjes zien. Het festival was in de buitenlucht en het weer was gelukkig prima, dus dat hielp natuurlijk ook mee. In de vier uur dat Henske bezig was zijn er naar schatting 120 kinderen en evenveel ouders bezig geweest met deze activiteit. M. Windig

………………………………..

Zaterdag 7 juli hebben wij de workshop der ideeën op bezoek gehad in de bibliotheek met de workshop bootje maken. Dit was erg leuk. Doordat je aan je zelfgebouwde bootje een propeller kon bevestigen voer de boot ook vanzelf. Dit was super leuk. In het meegenomen bad konden de bootjes ook meteen uitgeprobeerd worden. Een erg geslaagde workshop. En helemaal omdat het erg mooi weer was.

…………………………………

We zijn zeer tevreden over Henske’s workshops. Henske heeft aan een woord genoeg om vol inspiratie een voorstel voor een activiteit te maken. Haar ontspannen en vrije manier van werken, werkt heel goed bij kinderen. Ze worden zo geïnspireerd en gestimuleerd om out-of-the-box te denken. Elisabeth Hoffs, Batavialand.

………………………………….

Stichting Stenen Hoofd (Amsterdam) is enthousiast over de creatieve workshop voor buurtkinderen die door WdI bij ons is georganiseerd. De kinderen werden geinspireerd door de zeer vriendelijke en kundige begeleiders om zelf met een grote variëteit van materialen een keur van kleurige en veelzijdige speelgoedjes te fabriceren. Het was zeer aanstekelijk ook voor de ouders om mee te doen. Van 4 tot 84 had een fantastische middag!
In de open lucht middenin het IJ in Amsterdam…Uniek!

…………………………

Gisteren hebben we met vrienden en kinderen meegedaan met de workshop op het Stenen Hoofd in Amsterdam. We vonden het echt te gek!
Dankjulliewel,
Groetjes, Linda

11-9-2017

………………………………

Afgelopen schooljaar hebben vele van onze kinderen met Henske ‘Technisch geknutseld’. Wat een enthousiasme en wat een waanzinnige constructies zijn daar uit voortgekomen! Vlieg-varende-helicopters met heuse batterij-aansturing of onzinkbare propellerboten zijn er ontworpen. Maar ook de spontaan ingelaste klei lessen brachten prachtige geglazuurde bekers, schalen en ‘wat is het eigenlijk?’ op.

Een nieuwe groepen staat nu te popelen om over 2 weken weer volop aan de slag te mogen. Deze keer ontdekken we alles over de binnenkant van apparaten, wat kun je allemaal met motortjes maken en hoe werkt elektriciteit en wat kan ik er mee? Ieder op zijn eigen niveau en met zijn eigen fantasie.

We stoffen de vitrine kast weer af voor wat mooie werkjes!

Naschoolse Activiteiten-coördinator IKC Warande

………………………………..

DOEN deze cursus van Henske!
Ik kan het u aanbevelen. Vandaag de laatste les gehad, super veel inspiratie opgedaan; enorm genoten van het heerlijk bezig zijn met klei, onder de bezielende leiding van Henske.
Henske, bedankt meid, jij weet cursisten te inspireren om te graven in hun onbewuste, wat in een prachtige creatie wordt omgezet, het was fantastisch.
hg T

Hallo Henske, bedankt voor de super leuke cursus, het was genieten, perfecte inspiratie, enthousiaste cursisten, kortom enorm genoten.
11- december 2015 Ik heb erg genoten, chapeau voor hoe je de lessen verzorgt. Dank je wel, gr. M
11-12-2015 Super leuke cursus, wil veel meer, erg inspirerend, Henske Begeleidt het hartstikke goed, eigen ideeén te ontwikkelen, een groot genot. T.
Dit was voor mij de eerste mantelzorg activiteit en zeer goed bevallen. A
Ik verwachtte niets voordat ik aan de cursus begon maar het heeft me veel gebracht. Het was ook erg gezellig met elkaar en ook de koffie aankleding. P.  
Om te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.