~Vakantie en camping pottenbakken of uitvinden

De werkplaats der ideeën is in te huren op uw camping, op uw stadscamping en op uw (buurt)feest.

Met plezier kom ik met minstens 3 pottenbakkersschijven schorten, klei en gereedschap langs en laat uw campinggasten het pottenbakken uitproberen.

óf ik kom langs zoals ik op festivals langskom met alle materialen en gereedschap, een klein bassin en laat volwassenen en kinderen uitvinden. Uitvinden met techniek, veel gereedschap en heel divers fabrieksrestmaterialen: Een bootje maken met wel of geen motortje, of wagentjes waar ze de hele verdere vakantie mee kunnen verder bouwen of spelen.

Houd ook mijn nieuwsbrief en facebookpagina in de gaten want ik heb ik de vakantie korte lesdagen voor kinderen. Zowel techniek als of pottenbakken.

In Lelystad of op locatie.

Welkom, u vindt hier meer over uitvinden, onderzoeken, uitproberen. Met techniek, creatief denken, technieklessen op scholen en evenementen en/óf klei en pottenbakken als losse workshop of cursus. Check het menu en scrol naar beneden: onderzoekend en ontwerpend leren en werken. 0636327787 Cursus. workshops en inhuren ook op locatie.