Volwassenen in mijn werkplaats

Klei, pottenbakken, keramiek in Flevoland

klei pottenbakken keramiek cursus workshop lelystad uitvindworkshop

Naast activiteiten op festivals heb ik ook een werkplaats waar gewerkt kan worden.

-Op de woensdagochtend, donderdagochtend,dinsdagavond en vrijdagochtend, en soms op de zondagmiddag of zondagochtend:

Klei-strippenkaart voor volwassenen:

Zelfstandig/ met tips/ uitleg en soms opdrachten op verzoek: van 19.00- 21.30 uur of van 9.30 tot 12.00 uur.
Met een Strippenkaart abonnement kunt u per dag kiezen hoeveel/ welke dagen u wilt werken. U kunt als kennismaking u laten afstrepen op de strippenkaart van een vriendin. Of eenmalig een losse les kopen. Die verreken ik weer met de strippenkaart als u dat wilt. Door een strippenkaart maakt u optimaal gebruik van de inspirerende uitwisseling van de verschillende deelnemers.

Met een strippenkaart kunt u ook met korting deelnemen aan dé zaterdagmiddagspecialisaties. Zie daarvoor de nieuwsbrief.

Informatie? Bel/mail even om een afspraak te maken of kom langs op de laatste zondagmiddag van de maand of tijdens een strippenkaart les.

“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.” Samuel Beckett

Keramiek, klei, pottenbakken, boetseren?

Met je handen in de klei… of als je wilt..:keramiek/ boetseren/ pottenbakken.. ….. klei.

Kosten Strippenkaart

De kosten van de strippenkaart omvat: Thee, koffie, stook, klei, glazuur, gebruik schorten en gereedschap, gebruik ruimte, de vrije keuze om op 4 verschillende dagdelen aan het werk te gaan, aanwijzingen en tips, aanschaf van de klei, inkopen van de materialen, en alle enthousiaste inspiratie zit inbegrepen in de prijs van de strippenkaart. Tot ziens! ( zie onderaan deze pagina)

Extra inspiratie tav het creatieve proces?

Volg de regelmatig startende cursus ideeën cursus ideeën/creativiteit

 

Maandelijkse klei- inloop op de zondagmiddag. Ter kennismaking.

check voor de juiste datum de kalender of de nieuwsbrief. Deze zondagmiddaginloop kan zonder strippenkaart. Voor het eerst, of omdat je iets wilt afmaken. De zondagmiddag-inloop is voor volwassenen en kinderen.  Zie Zondagmiddag klei-inloop laatste zondag van de maand

Gezinsproefles?

Pottenbakken klei keramiek cursus workshop lelystad flevoland inspiratie boetserenMet het hele gezin, of in ieder geval volwassenen en kinderen een eigen proefles volgen, met je eigen groepje? dat kan! Neem contact met mij op.

Festivals of workshops klei:

De Werkplaats der Ideeën is in te huren voor leuke ideeën, bedrijfsuitstap met klei, tijdens uw trouwfeest, een afscheid, een leuk verjaardagcadeau en meer. Zie ook feest.

 

Vragen of opgeven, of meer informatie over kosten? Bel of mail me of gebruik het contactformulier contact

……………….

Klei en kinderen?

Zie ook de zondagmiddaginloop of  Klei kinderen. of iets te vieren

 

 

Werkplaats der ideeën in Lelystad, Flevoland. Vlakbij het voetgangerstunneltje van dwars over de Ketelmeerstraat Palazzo naar de Waterwijk. Ruime parkeerplaats om het gebouw.

Hoe maak ik een kleiwerkstuk oven-vast? Hoe werkt de ringopbouw, de plaatopbouw, hoe maak ik een relief, kan ik vitrage gebruiken in de klei? Kan ik met een gietmal werken? Kan ik met een drukmal werken? Ik heb thuis een leuke schaal kan ik die namaken met klei; ook met papiermaché? Kan ik met gips een afdruk van mijn werkstuk maken zodat ik er meerdere van kan maken? Kan ik een wandtegel maken?  Kan ik iets bijzonders doen met een bewaarde tekening? Kan ik ook letters gebruiken in mijn afbeelding?  Waarom gebruik ik glazuur of engobe? Hoe heet het nou eigenlijk.. keramiek, boetseren, pottenbakken.. kleien..? Experimenteren, oefenen, uitproberen, maken met klei in Lelystad.

Kan ik ook ander materiaal erbij gebruiken? Kan ik oefenen op de pottenbakkers- schop-schijf?

Contact

Kosten strippenkaart:

Een strippenkaart  voor volwassenen heeft 16 lessen: en kost 215 euro inclusief materialen, stook.  Een halve strippenkaart is ook mogelijk. Een losse les kost 15 tot 20 euro.

Inbegrepen in de prijs: stook, klei, glazuur, gebruik schorten en gereedschap, gebruik ruimte, de vrije keuze om op 4 verschillende dagdelen aan het werk te gaan, aanwijzingen en tips, aanschaf van de klei, thee, koffie, inkopen van de materialen, en alle enthousiaste inspiratie zit inbegrepen in de prijs van de strippenkaart. Tot ziens!

De maandelijkse zondag-middag-inloop voor kinderen en volwassenen. Op de laatste zondag van de maand.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zomerprogramma kinderen

van 23 juli tot en met 1 september

 Op woensdag en donderdags.  zie: Zomerprogramma werkplaats kinderen