Klei volwassenen/ strippenkaart

Klei, pottenbakken, keramiek in Flevoland

-Op de woensdagochtend, donderdagochtend,dinsdagavond en vrijdagochtend, en soms op de zondagmiddag of zondagochtend:

Klei-strippenkaart voor volwassenen:

Zelfstandig/ met tips/ uitleg en soms opdrachten op verzoek: van 19.00- 21.30 uur of van 9.30 tot 12.00 uur.
Met een Strippenkaart abonnement kunt u per dag kiezen hoeveel/ welke dagen u wilt werken. U kunt als kennismaking u laten afstrepen op de strippenkaart van een vriendin. Of eenmalig een losse les kopen. Die verreken ik weer met de strippenkaart als u dat wilt. Door een strippenkaart maakt u optimaal gebruik van de inspirerende uitwisseling van de verschillende deelnemers.

Met een strippenkaart kunt u ook met korting deelnemen aan dé zaterdagmiddagspecialisaties. Zie daarvoor de nieuwsbrief.

Informatie? Bel/mail even om een afspraak te maken of kom langs op de laatste zondagmiddag van de maand of tijdens een strippenkaart les.

“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.” Samuel Beckett

Keramiek, klei, pottenbakken, boetseren?

Met je handen in de klei… of als je wilt..:keramiek/ boetseren/ pottenbakken.. ….. klei.

Vriendinnendag:

Voor 55 euro per persoon all inclusive. Deze bestaat uit twee data: U maakt de ene les een werkstuk dat u in een volgende les ( na het drogen en bakken van het werk) komt glazuren. Daarna wordt het werk naar wens op 1040 tot 1200 graden gestookt. U neemt uw eigen wijntje mee, hapjes. Ik zorg voor de koffie en de thee, de schorten, gereedschap, het materiaal en de inspiratie. Ook draaien achter de draaischijf is dan mogelijk.

All inclusive uitgebreid; duurt 4 uur en kost 80 euro per persoon. Deze workshop is inclusief lunch ( Keuze uit onder andere- echte- Surinaamse roti) en opdrachten vanuit De cursus nieuwe ideeën. Deze workshop bestaat naar wens uit een of twee data. Mail mij voor overleg en informatie en mogelijkheden.

Kosten Strippenkaart

De kosten van de strippenkaart omvat: Thee, koffie, stook, klei, glazuur, gebruik schorten en gereedschap, gebruik ruimte, de vrije keuze om op 4 verschillende dagdelen aan het werk te gaan, aanwijzingen en tips, aanschaf van de klei, inkopen van de materialen, en alle enthousiaste inspiratie zit inbegrepen in de prijs van de strippenkaart. Tot ziens! ( zie onderaan deze pagina)

Extra inspiratie tav het creatieve proces?

Volgde regelmatig startende cursus ideeën cursus ideeën

 

Maandelijkse klei- inloop op de zondagmiddag. Ter kennismaking.

check voor de juiste datum de kalender of de nieuwsbrief. Deze zondagmiddaginloop kan zonder strippenkaart. Voor het eerst, of omdat je iets wilt afmaken. De zondagmiddag-inloop is voor volwassenen en kinderen.  Zie Zondagmiddag klei-inloop laatste zondag van de maand

Festivals of workshops klei:

De Werkplaats der Ideeën is in te huren voor leuke ideeën, bedrijfsuitstap met klei, tijdens uw trouwfeest, een afscheid, een leuk verjaardagcadeau en meer. Zie ook feest.

 

Vragen of opgeven, of meer informatie over kosten? Bel of mail me of gebruik het contactformulier contact

……………….

Klei en kinderen?

Zie ook de zondagmiddaginloop of  Klei kinderen. of iets te vieren

 

 

Werkplaats der ideeën in Lelystad, Flevoland. Vlakbij het voetgangerstunneltje van dwars over de Ketelmeerstraat Palazzo naar de Waterwijk. Ruime parkeerplaats om het gebouw.

Hoe maak ik een kleiwerkstuk oven-vast? Hoe werkt de ringopbouw, de plaatopbouw, hoe maak ik een relief, kan ik vitrage gebruiken in de klei? Kan ik met een gietmal werken? Kan ik met een drukmal werken? Ik heb thuis een leuke schaal kan ik die namaken met klei; ook met papiermaché? Kan ik met gips een afdruk van mijn werkstuk maken zodat ik er meerdere van kan maken? Kan ik een wandtegel maken?  Kan ik iets bijzonders doen met een bewaarde tekening? Kan ik ook letters gebruiken in mijn afbeelding?  Waarom gebruik ik glazuur of engobe? Hoe heet het nou eigenlijk.. keramiek, boetseren, pottenbakken.. kleien..? Experimenteren, oefenen, uitproberen, maken met klei in Lelystad.

Kan ik ook ander materiaal erbij gebruiken? Kan ik oefenen op de pottenbakkers- schop-schijf?

Contact

Kosten strippenkaart:

Een strippenkaart  voor volwassenen heeft 16 lessen: en kost 215 euro.  Een halve strippenkaart is ook mogelijk. Een losse les kost 15 tot 20 euro.

Thee, koffie, stook, klei, glazuur, gebruik schorten en gereedschap, gebruik ruimte, de vrije keuze om op 4 verschillende dagdelen aan het werk te gaan, aanwijzingen en tips, aanschaf van de klei, inkopen van de materialen, en alle enthousiaste inspiratie zit inbegrepen in de prijs van de strippenkaart. Tot ziens!

De maandelijkse zondag-middag-inloop is 5 euro per persoon voor kinderen en volwassenen. Op de laatste zondag van de maand.