-Klei, pottenbakken,strippenkaart

Klei, pottenbakken, boetseren

In de werkplaats kan gewerkt worden.

Als cursus om je creativiteit met opdrachten te ontwikkelen… zie cursus creativiteit en ideeën

Of.. Zelf werkend met klei en tips  zie hieronder.

-Op de woensdagochtend, donderdagochtend,dinsdagavond en vrijdagochtend, en soms op de zondagmiddag of zondagochtend: na de zomervakantie op woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend, én op vrijdag van half 1 tot 3 uur voor volwassenen. (Op de dinsdagavond altijd van tevoren doorgeven)

Voor volwassenen:

Zelfstandig/ met tips/ uitleg en soms opdrachten op verzoek: van 19.00- 21.30 uur of van 9.30 tot 12.00 uur.
Met een Strippenkaart abonnement kun je per dag kiezen hoeveel/ welke dagen u wilt werken. Je kunt als kennismaking je laten afstrepen op de strippenkaart van een vriend/ vriendin. Of eenmalig een losse les kopen. Die verreken ik weer met de strippenkaart als je dat wilt. Door een strippenkaart maak je optimaal gebruik van de inspirerende uitwisseling van de verschillende deelnemers.

Met een strippenkaart kun je ook met korting deelnemen aan dé zaterdagmiddagspecialisaties. Zie daarvoor de nieuwsbrief.

Informatie? Bel/mail even om een afspraak te maken of kom langs op de laatste zondagmiddag van de maand of tijdens een strippenkaart les.

“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.” Samuel Beckett

Keramiek, klei, pottenbakken, boetseren?

Met je handen in de klei… of als je wilt..:keramiek/ boetseren/ pottenbakken.. ….. klei.

Kosten Strippenkaart

Een strippenkaart  voor volwassenen heeft 16 lessen: en kost 215 euro inclusief materialen, stook.  Een losse proefles kost 15 tot 20 euro.

Inbegrepen in de prijs: stook, klei, glazuur, gebruik schorten en gereedschap, gebruik ruimte, de vrije keuze om op 4 verschillende dagdelen aan het werk te gaan, aanwijzingen en tips, aanschaf van de klei, thee, koffie, inkopen van de materialen, en alle enthousiaste inspiratie zit inbegrepen in de prijs van de strippenkaart. Tot ziens!

De maandelijkse zondag-middag-inloop voor kinderen en volwassenen. Op de laatste zondag van de maand.

Liever de cursus?

Volg de regelmatig startende cursus ideeën: Link: cursus ideeën/creativiteit

 

Pottenbakken klei keramiek cursus workshop lelystad flevoland inspiratie boetserenMet het hele gezin, of in ieder geval volwassenen en kinderen een eigen proefles volgen, met je eigen groepje? dat kan! Neem contact met mij op.

 

Vragen of opgeven, of meer informatie over kosten? Bel of mail me of gebruik het contactformulier contact

……………….

 

 

Werkplaats der ideeën in Lelystad, Flevoland. Vlakbij het voetgangerstunneltje van dwars over de Ketelmeerstraat Palazzo naar de Waterwijk. Ruime parkeerplaats om het gebouw.

Hoe maak ik een kleiwerkstuk oven-vast? Hoe werkt de ringopbouw, de plaatopbouw, hoe maak ik een relief, kan ik vitrage gebruiken in de klei? Kan ik met een gietmal werken? Kan ik met een drukmal werken? Ik heb thuis een leuke schaal kan ik die namaken met klei; ook met papiermaché? Kan ik met gips een afdruk van mijn werkstuk maken zodat ik er meerdere van kan maken? Kan ik een wandtegel maken?  Kan ik iets bijzonders doen met een bewaarde tekening? Kan ik ook letters gebruiken in mijn afbeelding?  Waarom gebruik ik glazuur of engobe? Hoe heet het nou eigenlijk.. keramiek, boetseren, pottenbakken.. kleien..? Experimenteren, oefenen, uitproberen, maken met klei in Lelystad.

Kan ik ook ander materiaal erbij gebruiken? Kan ik oefenen op de pottenbakkers- schop-schijf?

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.