Klei, pottenbakken.

Klei, pottenbakken, boetseren, gips; volwassenen

In de werkplaats kan gewerkt worden:

Met klei:.. Zelf werkend met klei / keramiek/ handvormen/ pottenbakken en tips  

Voor volwassenen:

Zelfstandig/ met tips/ uitleg en soms opdrachten op verzoek.

Met een Strippenkaart abonnement kunt u per dag/week kiezen hoeveel/ welke dagen u wilt werken. U kunt u als kennismaking laten afstrepen op de strippenkaart van een vriend/ vriendin. Of eenmalig een losse les kopen. Die verreken ik weer met de strippenkaart als u dat wilt. Door een strippenkaart maakt u optimaal gebruik van de inspirerende uitwisseling van de verschillende deelnemers.

Met een strippenkaart kunt u ook met korting deelnemen aan dé zaterdagmiddagspecialisaties. Zie daarvoor de nieuwsbrief.

Informatie? Bel/mail even om een afspraak te maken of kom langs of tijdens een strippenkaart les.

“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.” Samuel Beckett

(Kinderen en klei Zie klei kinderen)

Keramiek, klei, pottenbakken, boetseren?

Met uw handen in de klei… of als u wilt..:keramiek/ boetseren/ pottenbakken.. ….. klei.

Kosten Strippenkaart

Een strippenkaart  voor volwassenen heeft 16 lessen: en kost 246 euro inclusief materialen, stook, gebruik gereedschap.  Soms is een halve strippenkaart  a 130 euro ook mogelijk.

Inbegrepen in de prijs: stook, klei, glazuur, gebruik schorten en gereedschap, gebruik ruimte, de vrije keuze om op 4 verschillende dagdelen aan het werk te gaan, aanwijzingen en tips, de klei, thee, koffie, inkopen van de materialen, 21 procent BTW plus alle enthousiaste inspiratie zit inbegrepen in de prijs van de strippenkaart. Wilt u bijdragen? Dat mag, er staat een fooienpot in de werkplaats. Wilt u uw eigen materialen en schorten meenemen. Prima.

Heeft u de hele  kaart binnen een half jaar vol? dan krijgt u een bonusglazuur bij de volgende  hele strippenkaart.
Tot ziens!

Laatste blogs/nieuws? zie laatste nieuws/blog

Liever de cursus ideeën? of de workshop Bommetje?

Zie https://jekunthet.com/ik-zei-nog-zo-geen-bommetje-dagworkshop/als cursus om uw creativiteit met opdrachten te ontwikkelen… zie cursus 8X1 ochtend; spelen met fantasie en creatief denken

Losse workshop klei/pottenbakken:

Kosten voor een dagdeel les met uw eigen groepje? vanaf 35 euro per persoon. Deze prijs is afhankelijk van keuzes: wilt u werkstukken bewaren, laten bakken, maakt u grote werkstukken die de hele oven in beslag nemen en met hoeveel mensen komt u? Wilt u vooral les in het pottenbakken achter de draaischijf? Mail mij voor info. Zie ook https://jekunthet.com/losse-weekend-workshop/

Pottenbakken klei keramiek cursus workshop lelystad flevoland inspiratie boetserenMet het hele gezin, of in ieder geval volwassenen en kinderen een eigen proefles volgen, met uw eigen groepje? dat kan! Neem contact met mij op.

Vragen of opgeven, of meer informatie over kosten? Bel of mail me of gebruik het contactformulier contact

……………….

Werkplaats der ideeën in Lelystad, Flevoland. Vlakbij het voetgangerstunneltje van dwars over de Ketelmeerstraat Palazzo naar de Waterwijk. Ruime parkeerplaats om het gebouw.

Hoe maak ik een kleiwerkstuk oven-vast? Hoe werkt de ringopbouw, de plaatopbouw, hoe maak ik een relief, kan ik vitrage gebruiken in de klei? Kan ik met een gietmal werken? Kan ik met een drukmal werken? Ik heb thuis een leuke schaal kan ik die namaken met klei; ook met papiermaché? Kan ik met gips een afdruk van mijn werkstuk maken zodat ik er meerdere van kan maken? Kan ik een wandtegel maken?  Kan ik iets bijzonders doen met een bewaarde tekening? Kan ik ook letters gebruiken in mijn afbeelding?  Waarom gebruik ik glazuur of engobe? Hoe heet het nou eigenlijk.. keramiek, boetseren, pottenbakken,  pottenbakkersschool, flevoland.. kleien..? Experimenteren, oefenen, uitproberen, maken met klei in Lelystad.

Kan ik ook ander materiaal erbij gebruiken? Kan ik oefenen op de pottenbakkers- schop-schijf?

Contact

Groet, Henske

Potteryschool  en werkplaats der ideeën Lelystad

pottenbakken, klei uitvinden spelend leren
Om te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.