Je leven boetseren?

Ken je het verschil tussen een snelle mac-donalds en een uitgebreid eten dat je zelf of met vrienden bereid hebt voor een speciale gelegenheid?
Ingredienten uitgedacht, oeverloos door tijdschriften en kookboeken gebladerd op zoek naar leuke recepten, rondkijken in de winkel wat er op dit moment te koop is.. langzaam ontstaat je ideale beeld van een heerlijke maaltijd tegenover een hamburger op de parkeerplaats.
Ik heb een boel nostalgie bij de Hamburger op de parkeerplaats, na  een lange rit met de auto ergens het bekende macdonalds teken en dan als echte stoere truckers ( haha) met mijn dochter ons eten in mijn oude volvo opeten voordat we verder trekken. Het voelt vrij en vogelvrij bijna en zelfstandig. Maar ik heb de hele fantasie eromheen nodig om te genieten van het eten. Ik denk dat die Macdonalds op een net gedekte tafel met een glas wijn echt niet meer smaakt..Zo probeer ik ook regelmatig deelnemers van de strippenkaart uit te leggen dat het spelen met je ideeën om iets te maken nóg leuker is dan het eindresultaat.
Doe onderzoek, maak schetsen, kijk rond, voel de frustratie dat het vast niet gaat lukken, de frustratie dat je een van de stappen in je werk misschien hebt overgeslagen.
Neem de verantwoordelijkheid voor het nog niet lukken en zoek of en hoe je het opnieuw zou kunnen doen. Wees ook niet te makkelijk tevreden.
Geniet van je eigen ideeën en van je eigen spel en zelfstandigheid. Het plezier van je eigen keuzes.
Ik heb stapels boeken en inspiratie op mijn werkplaats. Ik ben er zelf om je tips te geven en ik werk met meerdere deelnemers die allemaal hun eigen werkwijze hebben.. Dus houd je oren en ogen open en wees nieuwsgierig.
Zo werkt het ook op je werk, in je huis, in je leven.
Boetseer je eigen mogelijkheden, Boetseer je eigen leven Boetseer je eigen werk. Boetseer je eigen baan ( zeggen ze in Belgie). En specifiek boetseer tijdens de strippenkaart je eigen beeld.

Succes!

Let op:
Op donderdagmiddag 16 mei ben ik ’s middags dicht ivm met een leuke techniek en uitvind-opdracht in Apeldoorn. Op alle andere woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagen is de werkplaats der ideeën open volgens het bekende rooster. Zie ook klei-keramiek-pottenbakken-inspiratie-lelystad-flevoland/
Op zondagochtend 5 mei  en 19 mei ben ik open alleen voor strippenkaart houders. ( gewone les-ochtenden). En op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei ben ik dicht.


Kinderleskaart ( 7 tot 12 jaar) op woensdagmiddagen in april:
Thema in Mei: het enthousiasme blijft ook deze maand bij het solderen, papierscheppen en onzichtbare letters., uitgebreid met de elektrische figuurzaag, het sterke lijmpistool, pottenbakken en de sterke bellenblaas voor de pauze.
Let op: ik zet materialen voor uw kind klaar als hij of zij  aangemeld staat. Meldt uw kind daarom bijtijds af. kinderleskaart woensdagmiddag half 2 tot 4 uur

En wilt u meer weten over het boetseren van het werk of het leven? Kies dan voor een cursus Ideeën of een teambuilding./teambuilding/ ofontwikkel-je-creativiteit/