https://jekunthet.com/vakantie-en-camping-pottenbakken-of-uitvinden/Kinderwerkplaats uitvinders en onderzoekers, makers. én voor pottenbakkers!

Uitvinden:
Voor uitvinders, onderzoekers en/ of pottenbakkers

Zie voor mijn zomeraanbod: https://jekunthet.com/kinderen-in-de-zomervakantie-2020/

Wilt u techniek en uitvinden op uw school? mail mij ik heb nog ruimte vrij in het nieuwe schooljaar. https://jekunthet.com/scholen-workshop-voor-leerkrachten/

Wilt u techniek op uw camping, bruiloft of buurtfeest? Zie https://jekunthet.com/vakantie-en-camping-pottenbakken-of-uitvinden/

Leren, uitvinden en maken door zelf na te denken, te verwonderen, uit te proberen, te spelen. Aan de hand van tips, techniekuitleg, ideeën om mee verder te denken, technieken en bijzonder vaak fabrieks-restmateriaal. Het idee maken dat zich in je eigen hoofd vormt. Frustreren,  je werk weer uit elkaar halen en verbeteren, mogelijkheden uitzoeken.

Op scholen, festivals en markten en in vakanties ook op georganiseerde dagen. Houd mijn nieuwsbrief of facebook in de gaten

En in mijn werkplaats op afspraak met een groepje of een verjaardag.
Uitvindersclub uitvinden techniek jeugd lelystad kinderen flevoland wetenschap natuurkunde, uitvinden motortjes batterijen, pottenbakken, klei, boetseren

 

……………………………………………………………..

Let op: Op -Losse weekend workshops staan meer mogelijkheden.Wilt u de werkplaats inhuren voor een feest of schoolopdracht? Dat kan. Ik kan soms schuiven en heb ook in het weekend en in de namiddag mogelijkheden.

Bij een uitvindfeestje/workshop mag je zelfgemaakte uitvinding mee naar huis. Zie uitvinden op straat

–en zie verjaardag-kinderfeestje/

–Inhuren op school op locatie? Zie uitvinden, techniek les op school op locatie

–Kinderwerkplaats op locatie:  Onderaan mijn pagina  Losse weekend workshops staat de werkplaats op locatie.

 

Wil je een losse (weekend)workshop, inhuren voor een festival of feest? Mail of bel mij.Of  check het menu of zoek in het zoekregister.

Op youtube staan mijn filmpjes van enkele ingehuurde opdrachten:

 

Ik leg je de benodigde kennis uit, het verschillende gereedschap, ik heb gevarieerde materialen om elke keer weer verder te onderzoeken en uit te vinden.  Ik begeleid je ideeën, je enthousiasme, raak je geïnspireerd met eigen plannen? Fantastisch.
Met motortjes, batterijen, elastieken, stoom,  fabrieksrestmateriaal, lijmpistool, plakband, zaag, boormachine, scharen, schroevedraaiers, tangen, uit elkaar te sleutelen apparaten.

Tinkerlab

Om te delen.