Uitvinden/ techniek kinderen.

Kinderwerkplaats uitvinders en onderzoekers, makers

Je kunt altijd bellen om te kijken of er plek is, voor een losse les. Of om aan te sluiten met een leskaart. Je schrijft je dan in 6 of 10 lessen achtereenvolgens. woensdag van half 2/ 2 uur tot 4 uur.

Gemiste lessen kun je inhalen mits afgemeld.

Op de woensdagmiddag
Uitvindersclub uitvinden techniek jeugd lelystad kinderen flevoland wetenschap natuurkunde, uitvinden motortjes batterijen, pottenbakken, klei, boetseren

Let op: Op -Losse weekend workshops staan de dagen dat ik dicht ben. Wilt u de werkplaats inhuren voor een feest of schoolopdracht? Dat kan. Ik kan schuiven en heb ook in het weekend en in de namiddag mogelijkheden.

Bij een uitvindfeestje/workshop mag je zelfgemaakte uitvinding mee naar huis!

Inhuren op school op locatie? Zie uitvinden, techniek les op school op locatie

 

UITVINDEN:

VOOR UITVINDERS, ONDERZOEKERS EN OVERIGE CREATIEVEN. 

Ik leg je de benodigde kennis uit, het verschillende gereedschap, ik heb gevarieerde materialen om elke keer weer verder te onderzoeken en uit te vinden.  Ik begeleid je ideeën, je enthousiasme, raak je geïnspireerd met eigen plannen? Fantastisch.
Met motortjes, batterijen, elastieken, stoom,  fabrieksrestmateriaal, lijmpistool, plakband, zaag, boormachine, scharen, schroevedraaiers, tangen, uit elkaar te sleutelen apparaten.

Ook KLEI en POTTENBAKKEN, gips gieten VOOR KINDEREN: Je vindt nieuwe dingen uit en leert technieken, je demonteert apparaten, hergebruikt wieltjes, motortjes, ventilatoren uit computers. Hoe werkt eigenlijk een motortje op batterij, propeller,


Zie ook: klei kinderen.

KOSTEN: 110 euro voor 10 lessen  of 75 euro voor 6 lessen. Een losse les kost 15 euro. Inclusief materialen en les. Mail mij voor informatie.

Of laat jezelf afstrepen/ deel een leskaart van/ met een vriendje/ familie. 

Wil je een losse (weekend)workshop, inhuren voor een festival of feest? check het menu of zoek in het zoekregister.

Op youtube staan mijn filmpjes van enkele ingehuurde opdrachten:

Leren door zelf na te denken, te verwonderen, uit te proberen, te spelen. Aan de hand van tips, techniekuitleg, ideeën om mee verder te denken, technieken en bijzonder vaak fabrieks-restmateriaal. Het idee maken dat zich in je eigen hoofd vormt. Frustreren,  je werk weer uit elkaar halen en verbeteren, mogelijkheden uitzoeken. ( Henske Engbers)

Verdwaald? Terug naar home.

Tinkerlab