Uitvinden/ techniek kinderen, leskaart.

Kinderwerkplaats uitvinders en onderzoekers, makers

Op de woensdagmiddag- (half 2/ 2 uur tot 4 uur)
Uitvindersclub uitvinden techniek jeugd lelystad kinderen flevoland wetenschap natuurkunde, uitvinden motortjes batterijen, pottenbakken, klei, boetseren

Uitvinden:
Voor uitvinders, onderzoekers.

Leren, uitvinden en maken door zelf na te denken, te verwonderen, uit te proberen, te spelen. Aan de hand van tips, techniekuitleg, ideeën om mee verder te denken, technieken en bijzonder vaak fabrieks-restmateriaal. Het idee maken dat zich in je eigen hoofd vormt. Frustreren,  je werk weer uit elkaar halen en verbeteren, mogelijkheden uitzoeken. 

Ook Pottenbakken, klei: Je vindt nieuwe dingen uit en leert technieken, je demonteert apparaten, hergebruikt wieltjes, motortjes, ventilatoren uit computers. Hoe werkt eigenlijk een motortje op batterij, propeller,


Zie ook: klei kinderen.

Je kunt altijd bellen om te kijken of er plek is, voor een losse les. Of om aan te sluiten met een leskaart. Je schrijft je dan in 6 of 10 lessen achtereenvolgens. woensdag van half 2/ 2 uur tot 4 uur.

Gemiste lessen kun je inhalen mits afgemeld.

KOSTEN: 110 euro voor 10 lessen  of 75 euro voor 6 lessen. Een losse les kost 15 euro. Inclusief materialen en les. Mail mij voor informatie.

Of laat jezelf afstrepen/ deel een leskaart van/ met een vriendje/ familie. 

……………………………………………………………..

Let op: Op -Losse weekend workshops staan meer mogelijkheden.Wilt u de werkplaats inhuren voor een feest of schoolopdracht? Dat kan. Ik kan soms schuiven en heb ook in het weekend en in de namiddag mogelijkheden.

Bij een uitvindfeestje/workshop mag je zelfgemaakte uitvinding mee naar huis!

Inhuren op school op locatie? Zie uitvinden, techniek les op school op locatie

 

Wil je een losse (weekend)workshop, inhuren voor een festival of feest? Mail of bel mij.Of  check het menu of zoek in het zoekregister.

Op youtube staan mijn filmpjes van enkele ingehuurde opdrachten:

 

Ik leg je de benodigde kennis uit, het verschillende gereedschap, ik heb gevarieerde materialen om elke keer weer verder te onderzoeken en uit te vinden.  Ik begeleid je ideeën, je enthousiasme, raak je geïnspireerd met eigen plannen? Fantastisch.
Met motortjes, batterijen, elastieken, stoom,  fabrieksrestmateriaal, lijmpistool, plakband, zaag, boormachine, scharen, schroevedraaiers, tangen, uit elkaar te sleutelen apparaten.

Tinkerlab