Inspiratie, omarming en Robert Morris observatorium

( excuus, in de nieuwbrief van december 2018 heb ik de vereerde link gezet.. nl naar een “oud” blog- artikel. Klik op zo word je creatiever om bij de nieuwste te komen)

Vanmorgen ( zaterdag)  ging ik naar de bibliotheek Lelystad. Ik had een lijstje met boekentips uit de krant. En het boek “je hebt iets leuks over je”van Esther Gerritsen moest dringend terug.
Ik had me in mijn lijstje laten inspireren door de vrijdagse boekenrecensies in de krant.( de moeite waard!).
Vier boeken stonden er.
Op de prachtige kranten-leestafel( er is zelfs koffie) vond ik de krant van gisteren en maakte een kopie van een artikel dat ik gelezen had en niet kon omcirkelen.
Krentenbollen van de Hema en rijk met boeken, een geprint artikel, inspiratie en de fiets aan de hand ging ik weer naar huis.
Iemand reikte me een flyer waarin de omarming van het ziekenhuis werd aangekondigd.
Ik sprak een jongen die ik al een hele poos niet gezien had.
Het viel me op dat er een mini zwart-graffity- schilderij op het niet fietsen bordje in de stad stond afgedrukt en op het electriciteitskastje achter het oude postkantoor nog eentje.
Waarom had ik die nooit eerder gezien?
De scholengemeenschap stond omsingeld door metalen hoge hekken omdat er gebouwd wordt. Het fietspad kan bijna niet meer gebruikt worden. Hoe zou het zijn en klinken om al fietsend over het fietspad een stokje langs die hekken te houden?

De inspiratie. de ideeën, ze liggen overal.
Ik heb morgen een opdracht. Maar ik wens u eventuele Lelystatter of betrokken Flevolander een goede omarming en inspiratie rond het ziekenhuis morgen zondag 25 november 2018.

En  nog meer inspiratie voor vanavond of morgenvroeg nodig? Door/ onder organisatie van XLDeAteliers uit Dronten wordt het verhaal vertelt van het ontstaan van Flevoland: het verhaal van Flevoland  op markante plekken nu in het Robert Morris Observatorium
Komt u van verder? fijne dag!

Wilt u een losse workshop volgen? losse weekendworkshops