De zon is blauw. Inspiratie en ideeën.

Mijn werkplaats is verhuisd!! Vossemeerstraat 34 in Lelystad. In de dependance van de basisschool. Naast de Modevakschool van Lelystad. Ik heb een heel ( leeg) klaslokaal tot mijn beschikking en ben er gelukkig.

Vanuit mijn nieuwe locatie draait natuurlijk alles om inspiratie en ideeën. Hoe krijg je een nieuw idee, zelf geinspireerd worden om ideeën te bedenken, uitvinden, ontdekken, hoe kun je iets zélf doen, en ook hoe kunt je zelf verschillende nieuwe ideeën bedenken? Door creatief te blijven denken, jezelf uit te dagen train je je creativiteitsspier en word je er steeds beter in. Durf ook fouten te maken!

Er is ruimte om de technieken van de klei te leren ( klei-les) om vrij te werken ( atelieruren klei) om geinspireerd te worden met verschillende materialen en bijzondere opdrachten om je eigen creatieve proces los te peuteren( cursus nieuwe ideeën).

Voor kinderen is er ruimte om klei te leren ( klei-les en zélf) of om allerlei technieken uit te vinden en ontdekken uitproberen. Motortjes, kracht van wind/ water, elastiek. proppelors, gips, fabrieksrestmateriaal; schroeven/ zagen/ solderen/plakken, en ook om je dingen áf te vragen, klopt het wat ik zie? Kan ik dit aanpassen, kan ik hier een ander idee bij bedenken? ( technisch knutselen en verbeelding).

Naast mijn lokaal ga ik met mijn mobiele werkplaats op locatie. Misschien ben ik degene die binnenkort uw teambuilding vorm geeft. Misschien sta ik met een pottenbakkersschijf of met uitvinden op uw wijkfeest.

Via de nieuwsbrief probeer ik je op de hoogte te houden. Laat me weten als je die wilt ontvangen.

Zie ook https://jekunthet.com/teambuilding/

Om te delen.