Kleine update dd december 2020 Coronatijd

Iedereen heeft waarschijnlijk geluisterd naar de speech van Rutte op maandagavond 14 december 2020. En ook de werkplaats gaat de komende weken dicht.
Als alle plekken voor kinderen en volwassenen dichtgaan en er een dringend advies is niet te reizen dan kan de werkplaats niet open blijven.  Ik heb alles echt op anderhalve meter, mensen werken met jassen aan in de werkplaats, en toch blijft altijd die onzekerheid dat het noodlot van besmetting kan toeslaan. Het is echt een hele slopende ziekte heb ik gehoord van de mensen die het gehad hebben. 
Het spijt mij. Mochten de mogelijkheden weer wat ruimer worden dan hoor je dat natuurlijk. 

Dat betekent dat ook de strippenkaarttijden voor volwassenen, workshops voor volwassenen, techniek uitvinden voor volwassenen en of kinderen, pottenbakken voor volwassenen en de kind pottenbakken op de vakantiemaandag niet doorgaan en ook de opdrachten met uitvinden en techniek op scholen niet. In Januari kijken we weer verder.

Gelukkig heb ik ondertussen mijn oven ter reparatie, onderhoud, spiralen  en verbetering weggebracht naar mijn ovenbouwer Westeneng.

Het werkplaats-inspiratie- loket:
Ik heb al een nieuwsbrief gestuurd aan mijn vaste strippenkaartdeelnemers hierover en ik schrijf een korte algemene nieuwsbrief voor iedereen deze week.
Met als je er helemaal doorheen zit, of gewoon heel graag thuis aan het werk wilt: Ik denk aan: 
Kleitasje: 
Ideeën tasje:
Draaischijftasje: 
Klei-boeken tasje
Kleitijdschriftentasje.

Info en kosten hierover volgt.
Heb je al een optie? Wacht de algemene nieuwsbrief niet af maar reserveer alvast. (Behalve het klei-tasje en het ideeën tasje zijn de andere tasjes alleen voor mensen met een strippenkaart).

En heb je als Strippenkaartdeelnemers zelf iets dat je toe wilt voegen? Heb je zelf een project waar je graag aandacht voor wilt hebben? Zolang het enigszins met creatief denken te maken heeft, projecten waar je aandacht voor wilt vragen? Ik geef het een podium in de nieuwsbrief , desnoods alleen voor strippenkaartdeelnemers als je wilt. 

Om te delen.