De laatste Nieuwsbrief

Maandelijks mail ik u een nieuwsbrief indien u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief. ( Check uw spam)  Wilt u de laatste nieuwsbrief van afgelopen maand alsnog ontvangen? Mail mij. Ik zet hem normaal gesproken niet op het internet.Slechts af en toe ( zoals hieronder een oude nieuwsbrief van een paar jaar geleden).

 

Hierbij  voeg ik de link naar de laatste nieuwsbrief. Wellicht heeft u die al ontvangen via de mail. Ik voeg hem hier nog even toe. Uitvinden, verwonderen, techniek, kinderen Lelystad

De nieuwsbrief van september 2017

In bovenstaande nieuwsbrief onder andere de aankondiging naar de klei-inloop van zondag 1 oktober. En een  link naar een compilatie van gemaakte bootjes tijdens het Huis Tuin en Keukenfestival. of klik hier filmpje bootjes

Plus een link naar werkstukken en sfeer tijdens een buurtfeest in Amsterdam. of klik hier:

uitvinden op locatie Stenen hoofd Amsterdam Werkplaats der ideeën Buurtfeest 2017