Pottenbakken/klei/ keramiek kinderen.

Klei, pottenbakken voor kinderen

Ik leer je de technieken van het pottenbakken, stimuleer je enthousiasme en creativiteit. Als je het liefst zelf je ideeën vorm geeft is daar zeker ook de mogelijkheid toe. Klei kan op de pottenbakkersdraaischijf, aan tafel of met gietklei.

Je kunt altijd bellen om te kijken of er plek is, voor een losse les. Of om aan te sluiten met een leskaart. Je schrijft je dan in 6 of 10 lessen achtereenvolgens. woensdag van half 2/2uur tot 4 uur. Eenmalig meedoen? Ja dat kan, kijk even of er plek is of maak een speciale afspraak.

Gemiste lessen kun je inhalen mits afgemeld.

Op de woensdagmiddag

Let op: Op -Losse weekend workshops staan de dagen dat ik dicht ben. Wilt u de werkplaats inhuren voor een feest of schoolopdracht? Dat kan. Ik kan schuiven en heb ook in het weekend en in de namiddag mogelijkheden.

En ook Kinderwerkplaats uitvinders en onderzoekers, makers

zie ook: kinderwerkplaats

Kosten leskaart: 6 lessen voor 75 euro of 10 lessen voor 110 euro. inclusief alle materialen, les, stookkosten. limonade/thee, koekjes. Kosten losse les 15 euro.

.

 

 Inhuren op school op locatie? Zie uitvinden, techniek les op school op locatie

Contact: Contact

06 363 277 87

Pottenbakken als programma op uw festival of buurtfeest?

op uw bruiloft, straatfeest, Familiedag, braderie…?? Dat kan ook! Ik neem draaischijven mee. Zie https://jekunthet.com/workshop-op-straat-pottenbakken/

en Zie ook You tube met kleine compilatiefilmpjes

………………………..

Een leuke actieve workshop tijdens uw festival, bruiloft, buurtfeest, braderie, uw vrijgezellenfeest, burendag, jubileum..

Flevoland Lelystad