Laatste zondag middag van de maand. Zondagmiddaginloop klei.

Op (meestal) de laatste zondag van de maand ben ik in de werkplaats tussen 2 en half 5.

Op deze zondagmiddag is er de mogelijkheid om gemaakt werk te kopen, of met je handen in de klei te zitten, te glazuren. Wil je regelmatig komen? Kies dan voor de strippenkaart op andere dagen. De zondagmiddag is slechts extra.

Wil je iets afmaken of heb je al een strippenkaart, ( zie strippenkaart klei werkplaats/), heb je geen extra hulp nodig dan is de zondagmiddag ideaal en inspirerend. Even weer andere mensen zien of zelf in je eentje zitten werken. Het kan allemaal.

De kosten zijn 8 euro (of een halve strip).

De laatste zondagmiddag van de maand in december is op 29 decembervan 2 tot half 5. Heb je de laatste zondag gemist of wil je een losse les kopen? Dat kan eenmaal per twee weken op zondagochtend voor volwassenen voor 20 euro.

De laatste zondagmiddagklei-inloop heeft haar doelen behaald en voorlopig is 29 december 2019 de laatste klei-inloop. Tot ik het weer in de nieuwsbrief vermeld.

Wil je een familie-workshop klei/ pottenbakken inplannen, wil je productie draaien, wil je uitgebreid uitleg of les..? Reserveer daarvoor een andere dag: Neem contact met me op.

Zie ook losse weekendworkshops