Contact

Of mail  of vul het formulier hieronder in. Geeft u zich op voor een cursus, strippenkaart of dag/workshop? geef duidelijk aan welke workshop of cursus en uw telefoonnummer en mailadres. 

U kunt natuurlijk ook bellen. Vergeet niet het robotvinkje aan te vinken voordat u verstuurt

 

  Ik antwoord binnen 24 uur. Hebt u geen antwoord van mij ontvangen? Dan is er iets niet goed gegaan bij het verzenden. Of is mijn antwoord wellicht in uw spam gekomen. Check uw spambox.

  Ps komt u van ver? We hebben hier  in Lelystad ook leuke overnachtingsplekken, eetplekken, een camping ( camping Buytenplaets Suydersee met zelfs boomhutten), bed en breakfast,  en een strandje en een  veel gebruikt surfstrand. Het Aviodrome, het Belevenissenbos bij het Zuigerplasbos, de Oostvaardersplassen, Het Natuurpark , Batavialand en het Museum en de Bataviawerf, Bataviastad etc.  Mijn werkplaats zit makkelijk op de hoek van Lelystad vlak bij de oprit naar de snelweg. Ik huur een lokaal in een oud schoolgebouw.

  Werkplaats der ideeën
  Vossemeerstraat 34 Lelystad.

  0636327787. ( spreek in als u graag wilt dat ik u terug bel)

  � info@jekunthet.com �

   

  De maandelijkse nieuwsbrief informeert u over nieuwe activiteiten en bevat inspiratietips. ( zie sidebalk om in te schrijven)

  Werkplaats der Ideeën op twitter twitter.
  Op facebook: facebook  Op linkedin

  Of op Instagram: https://www.instagram.com/werkplaats_der_ideeen/

  Werkplaats der ideeën

   Henske Engbers

   

  Om te delen.