Verjaardag-feest.

Pottenbakken of uitvinden:

Verjaardag-feest of kinderfeestje

Ben je jarig en wil je met je vrienden leren  pottenbakken achter de pottenbakkersschijven? Dat kan.

In mijn werkplaats zijn 7 elektrische pottenbakkersschijven en 3 schopschijven. Er kunnen zeker 8 a 10 of zelfs 12 kinderen aan het werk, is er geen plek om te draaien dan kun je aan tafel met klei werken, kijken en aanmoedigen bij de anderen. Het is erg leuk om te doen en voelt heerlijk aan je vingers.

Ik zorg voor slingers, ballonnen, koekjes, chips, limonade met rietjes.
Wil je je werkstuk bewaren? Dan wordt het twee weken gedroogd, gebakken  op 950 graden en kan het opgehaald worden. Thuis kun je hetpottenbakken dan zelf verder verven of lakken als je dat wilt.  Of je komt nog een keer terug om het te glazuren en heet te bakken.

Pottenbakverjaardag kinderen: kosten vanaf 120 tot 150 euro.

Uitvinden met techniek en fantasie; met motortjes, batterijen en fabrieksrestmateriaal ontwerp je een bootje/ fantasiewagentje, borsteldiertje elastiekwagentje dat zelf vaart, beweegt of rijdt met een motortje, propeller, aan en uitknopjes, stoom of elastiekmotor. met of zonder lampjes.

 De werkstukken gaan natuurlijk mee naar huis.

Techniek/ uitvindverjaardag: kosten vanaf 150 euro ( inclusief materiaal).

Deze uitvindverjaardag kan prima op locatie, dan neem ik grote cementbakken met materialen mee.

Mail me voor meer informatie, uw vraag en de inhoud. Check ook losse weekendworkshopslosse-weekend-workshop/ of teamuitstapje teambuilding/
Op locatie? Groepen?  Vraag naar de mogelijkheden zie https://jekunthet/com contact

………………….

Koekjes/ chips/ limonade/ rietjes/ slingers en ballonnen..? Vraag mij, soms vinden kinderen het helemaal niet leuk om zoveel extra afleiding op de werkplaats te hebben. Soms juist wel. Ik pas mij graag aan.

……………………………

Word je 50? Ga je trouwen? Zoek je een leuke activiteit voor volwassenen én /of kinderen?  Wil je altijd al graag Pottenbakken of uitvinden? Vier je feest of jubileum met Werkplaats der ideeën. 

Ook mogelijk op locatie, voor 1 tot ongeveer 100 gasten ook volwassenen Zie ook  (dag)workshop op feest of festival-

Spelend jarig zijn..Neem contact met mij op.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bootjes-harderwijk-BSO-techniek-en-uitvinden-001-1024x768.jpg
Om te delen.