Wil je graag ook /of uitvinden met motortjes en batterijen? Dat kan op woensdag 28 juli 2021 in de vakantie. van 13:30 tot 15:30 met een uitloop naar 16:00 uur als je enthousiast bezig bent. Kosten 12,50 euro per kind.

Daar kun je trouwens ook een aparte workshop voor inhuren met een groep of een verjaardag ( dat kan ook met pottenbakken trouwens)

Je krijgt dan een minimotortje en batterij ( en uitleg)( hierbij kunnen meer kinderen mee doen!) en maakt met al je fantasie en uitvinderskunst plus alle materialen die er zijn ( wielen, drijfmateriaal, fabrieksrestmateriaal) een bewegend fantasiediertje of wagentje. Natuurlijk met je volledige eigen ideeën en uitvindkunsten. Ik heb lijmpistool, tangen, zagen, fretboortjes, heel veel plakband, gaas, ijzerdraad, aan en uitknopjes, oude cd’s lp’s wielen, lampjes etc. En natuurlijk gaat het mee naar huis aan het eind.

Opgeven vantevoren! ( dat kan per mail of telefoon) Zie https://jekunthet.com/vossemeerstraat-34-lelystad/

techniek en uitvinden in de zomervakantie

Pottenbakken in de vakantie: óf techniek en uitvinden in de vakantie:

Ben je kind en wil je altijd al graag Pottenbakken?

pottenbakken, klei uitvinden spelend leren

Werkplaats in Lelystad. Maximaal kinderen per keer. Ik heb 8 pottenbakkersschijven. ( Kosten 12,50. speciale vakantieprijs. Wél opgeven van tevoren.) Heb je nog werkstukken van een vorige keer dan kun je ondertussen ook glazuren.

Op maandagen ( voorlopig op 19 juli, 16 augustus) in de zomervakantie van 2021 als losse workshops. Van 10 tot 12:00 uur, van 13:30 tot 15:30 uur

Ik bak ongeveer 3 van je werkstukken die je goed genoeg vindt op biscuitstook ( 950 graden). en na ongeveer 2 of 3 weken kun je die ophalen. Als er nog ruimte over is mag je vader of moeder of opa of oma ook voor die prijs pottenbakken op hetzelfde moment.

Jullie kunnen als gezin of als familie of verjaardag natuurlijk ook een eigen moment een pottenbakworkshop inhuren in mijn werkplaats. dit kan ook in het weekend, of heel sochtends vroeg als het nog koud is.

Voor volwassenen houd ik strikt de anderhalve meter aan en ik heb de ramen open.

Om te delen.