Basis cursus klei 16-99

Cursus Klei

Voor iedereen die graag even op dreef geholpen wil worden met technieken. Voor iedereen die zich verbaast over het gemak en het plezier waarmee de strippenkaartdeelnemers hun eigen weg lijken te durven gaan in de klei. Voor iedereen die zich toch onzeker voelt om zelfstandig te durven kleien, maar wel graag eigen ideeën wil uitwerken. Voor iedereen die gewoon zin heeft in een praktische cursus. ( let op, hier geen pottenbakkers-draaischijf)

Op dinsdagochtend 9 april begint een heuze klei-cursus.

Behandeld worden de volgende onderwerpen in duidelijke lesvorm:

Duimpotje, ringopbouw, plaatopbouw, decoratietechnieken, wat is glazuur binnen de werkplaats hoe kun je het gebruiken , welke stook heb je waarvoor nodig, lossende gipsmallen maken, werken met gietklei, plus natuurlijk hoe maak ik een grote schaal?

De kosten zijn 25 euro per les. of 200 euro voor alle lessen. Heb je een strippenkaart? Dan kun je een strip en tien euro betalen per les. Of een halve strippenkaart plus 80 euro Ik verwacht 9 lessen nodig te hebben. Je krijgt handige handouts. en veel maken en oefenen natuurlijk!

Van half 10 tot 12 uur.

Liever zelfstandig met tips/ pottenbakken of anders met klei? zie keramiek/pottenbakken/klei/strippenkaart Lelystad Flevoland

Opgeven?
info@jekunthet.com of 06 363 277 87 (app/ sms kan ook)

(check uw spambox voor als u geen reactie krijgt)

Deze wordt gegeven in Lelystad