Zondagmiddag klei-inloop laatste zondag van de maand

Op de laatste zondag van de maand ben ik in de werkplaats tussen 2 en half 5.

Wil je deze zondag met klei oefenen achter de schopschijf, een duimpotje maken, glazuren of inspiratie opdoen?

De zondagmiddag is voor Strippenkaarthouders, introducees en mensen die nog nooit eerder in de werkplaats zijn geweest of nog werk willen afmaken of ophalen.
Ik heb koffie, koekjes en thee. Kosten zijn  8 euro per persoon.
Een mogelijkheid om kennis te maken en eventueel ook de kinderen en kleinkinderen mee te nemen.

Wil je ook werkstukken bewaren moet ik het bakken in de biscuit of de glazuuroven en voor je bewaren? Vraag naar de mogelijkheden. Of neem een proefles op een door de weekse dag

De zondagmiddag kan bestaan dankzij het lidmaatschap van alle strippenkaartdeelnemers. En bestaat voor volwassenen en kinderen. Dank jullie! Let op. De eerst volgende is  op locatie!! Buiten in Milieuvriendelijk Tuinieren tijdens de oogstmarkt. Ik neem een schopschijf mee; allemaal even buiten draaien.. Zie ook Losse weekend workshop. voor meer info over diedag. Op 30 september.

Eigen workshop inplannen..? Pottenbakken met het hele gezin? Reserveer een aparte datum. Wil je graag met je eigen gezin, groepje volwassenen en kinderen een proefles pottenbakken? Mail of bel mij. Tegen een leuk bedrag kun je een proefles voor het hele gezin boeken. Aanrader! ( dit kan ook in het weekend; ik plan u daarvoor in)