Wie ben ik

Creatief denken, uitvinden en met je handen werken. En als rode draad in mijn bedrijf nieuwsgierigheid, buiten de lijntjes denken en werken, uitproberen en doen.

Als kind bouwde ik vlotten, hutten, klom in bomen en op schuurdaken, speelde op straat slagbal met kinderen uit de buurt. Daarbij was er met creatieve ouders, een vader als kunstenaar, meerdere broers en zussen doorlopend creatief denk en werkmateriaal.  Een dik catalogus met schilderijen van Jheronimus Bosch stond in de boekenkast en las ik als 6 jarige als mijn prentenboek. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en heb later mijn HBO diploma gehaald aan de creatieve opleiding De Mikojel in Baarn: HBO Kreatief Educatief werk. Daarna heb ik verschillende aanvullende opleidingen gevolgd. De SBB in Gouda (ambachtelijk klei), en Creatief denken/trainer creativiteit in Nieuwleusen.

Met uiteenlopende werk en levenservaring; van leefgroepsleider tot airportcaddy op schiphol, van fabrieksarbeider tot docent handvaardigheid en coordinator werk ik nu als manager en inspirator in Creativiteit. Je bent welkom!

Henske Engbers

Werkplaats der ideeën

Zie ook: Samenwerking/ in opdracht

Zie ook: reviews

Zie ook: Links voor extra inspiratie

Voor iets meer achtergrondinformatie, maar niet mijn volledige cv 🙂 zie mijn Linkedinprofiel:  Linkedin CV