Wie ben ik

Als rode draad in mijn bedrijf: nieuwsgierigheid, buiten de lijntjes denken en werken, uitproberen en doen. Een combinatie van denken en met je handen werken.

En dus ook kritisch en met humor denken over je eigen werkwijze. Hoe zit het in je eigen hoofd? Kun je dat vorm geven? Hoe bevlogen ben je over je eigen werk en je ideeën? Ik stimuleer dat graag.

Ik werk eclectisch, ik maak gebruik van mijn werk en levens ervaring en mijn opleidingen Ik werk vanuit diverse invalshoeken:

In mijn werkplaats en op scholen: de uitvindlessen ( techniek en ook klei) voor kinderen.

Uitproberen en doen! Volwassenen en kinderen: Op festivals, jubileum, eindejaarsfeest, buurtfeest.

Voor volwassenen: Hoe werkt jouw creativiteit, Krijg grip en energie op je creatief proces. Hoe werkt dat bij jou? Ontdek de uniekheid van je eigen ideeën. 8 lessen in de cursus “ideeën”.

Kritische en enthousiaste beweging in een teambuilding, denken met je handen en buiten de lijntjes. Zowel met techniek als/ of met creatief denken. Ontdek je tunnelvisies... aha.. .zit dat zo?..

Inspiratie en denken: Voor volwassenen en kinderen de klei  waarbij je zelfstandig ( met tips) aan het werk gaat. ( strippenkaart)

De longlist van door mij zeer gewaardeerde en aanbevolen denkers, werkers, kunstenaars, en schrijvers ben ik aan het uitwerken op de pagina extra links.

Henske Engbers

Werkplaats der ideeën

Zie ook: Samenwerking/ in opdracht

Zie ook: reviews

Voor iets meer achtergrondinformatie zie mijn Linkedinprofiel:  Linkedin CV

Opleidingen: HBO Mikojel/ SBB Gouda/ Klinker Nieuwleusen/