-Pottenbakken/klei kinderen

Klei, pottenbakken voor kinderen

Tot de voorjaarsvakantie 2019 werk ik met de kinderlessen met een strippenkaart zoals hieronder beschreven.

(Na de voorjaarsvakantie ga ik met lesblokken werken. Je schrijft je dan in voor 2 maand per keer. Schrijf  je in voor de nieuwsbrief om te horen hoeveel deelnemers er maximaal mee kunnen doen aan het lesblok. en welke inhoud.)

Nu: Op de woensdagmiddag( van half 2 tot 4 uur) donderdagmiddag en vrijdagmiddag van (3 uur/half 4 tot half 6. ( starttijd afhankelijk van schooltijden).

Ik leer je de technieken van het pottenbakken, stimuleer je enthousiasme en creativiteit. Als je het liefst zelf je ideeën vorm geeft is daar zeker ook de mogelijkheid toe. Klei kan op de pottenbakkersdraaischijf, aan tafel of met gietklei.

Kosten strippenkaart: 6 lessen voor 55 euro of 10 lessen voor 80 euro. inclusief alle materialen. limonade/thee, koekjes. Kosten losse les 10 euro.

.

 zie voor kosten en meer informatie ook: kinderwerkplaats

Kinderstrippenkaart technisch knutselen of klei:

*Kinder- strippenkaart Op woensdag, donderdag en/of vrijdag Hierbij kun je op de dag zelf kiezen voor klei en/of techniek. Vriendjes kunnen afstrepen op dezelfde strippenkaart. Uitvinden, denken, doen, elkaar inspireren, ontdekken. Werkstukken kunnen mee naar huis.

*Let op de maandelijkse klei-inloop op de laatste zondag van de maand. Via de nieuwsbrief kondig ik deze middag kort vantevoren aan. ( schrijf je dus in in de nieuwsbrief)

Contact: Contact

06 363 277 87