Iedereen kan creatief zijn

Op de laatste zondag van de maand heb ik weer een zondagmiddag klei inloop. Afgelopen maand viel het op zondag 26 november 2017. De kosten zijn 5 euro per persoon.

De klei-inloop is een uitwas van het creatief denken. Omdat je je af en toe vast kunt denken, vast kunt lopen. In een saaie zondagmiddag, in je leven, in je werk of gewoon in je omgeving. Daarom had ik de cursus om weer op ideeën te komen opgezet. De deelnemers van de cursus waren zo enthousiast dat ze graag onder mijn tips verder wilden met “gewoon” klei. Het met je handen bezig zijn zet ondertussen ook je denken in werking.

Vooral op de loze zondagmiddag eenmaal per maand is het heerlijk. zelfs naast de strippenkaartdagen klei.

Onlangs op een regenachtige zondag kwam ik een prachtig artikel in de trouw van vorig jaar tegen. Ik wil u daarvan hierbij de link graag geven maar ik weet niet of het voor iedereen in te zien is. Daarom heb ik op mijn werkplaats het uitgeprintte artikel liggen  Trouw iedereen kan creatief zijn

Wil je hier meer van? In januari start de super-cursus Nieuwe ideeën Op de maandag/ dinsdag of zaterdag . 8 lessen.  Zie Supercursus .

En daarnaast kun je natuurlijk altijd de de strippenkaart voor volwassenen blijven houden of starten.

Groet!

Henske, Lelystad